Luontoloma Lepänjuuressa on tarjolla ympäristöystävällistä mökkimajoitusta kauniin Keiteleen ilta-aurinkorannalla ja mantereella. Erikokokoisissa rantamökeissä (Sattuma, Onkila, Katrilli) ja yhdessä niittymökissä (Niittyvilla) sekä  on energianlähteinä aurinko ja kaasu ja lisäksi kellarit. Nuotioniemen leiri- ja kokoontumispaikassa rannalla on kaksi saunaa (tavallinen ja savusauna), kota (n 10- 15 hlöä), kota, keittokatos ja kellari. Kierrätystä suositaan kompostorein ja jätteet lajittelemalla.

Mökit ovat pääosin koko kesän vuokrauksessa (Sattuma ja Onkila sekä Torppa). Mökeistä Katrilli ja Niittyvilla ovat lyhytaikaisessa vuokrauksessa. Nuotioniemi on ryhmien käytössä ja erikseen sovittuna myös mökkiläisten käytössä.

previous arrow
next arrow
Slider

Virkisty Sumiaisten kylän palveluissa (esimerkiksi Aitta-Tori, kahvila Korppu, Kuokanniemen leirintäalue, ravintola Kurre ja La Kala-Ooppera sekä Matilan Ankkuri) tai hyödynnä Ääneseudun monipuolista kulttuuritarjontaa ja liikuntamahdollisuuksia. Myös Etelä-Konneveden kansallispuisto löytyy lähiseudulta.

Kysy lisää! email:  luontoloma@lepanjuuri.fi tai puh 0400 836802

 

Luontoloma Lepänjuuri

Sumiaisraitti 30, 44280 Sumiainen. Puh. 0400 836 802 | Email: luontoloma@lepanjuuri.fi